Marcel van Dam Makelaardij. Alle medewerkers zijn geboren en getogen in de regio waarin u wilt kopen of verkopen: Zuid-Oost Drenthe.

Wij zijn woonadviseurs in hart en nieren. Onze passie voor wonen opent deuren voor u. Marcel van Dam en de medewerkers van Marcel van Dam Makelaardij zijn allen al vele jaren actief op de woningmarkt in Zuid-Oost Drenthe. Met veel enthousiasme steunen wij onze klanten met woonadvies, in de breedste zin van het woord.

Uiteraard advies voor het kopen of verkopen van een woning. Maar ook over alles wat er verder bij kan komen kijken en wat u gewoon goed geregeld wilt zien. Alle medewerkers zijn geboren en getogen Drenten en kennen elke straat in deze regio als hun broekzak. Dat kijkt, kiest en koopt een stuk vertrouwder voor u. Wij zijn zeer creatief in het vinden van oplossingen en doen er alles aan, om om kopers en verkopers bij elkaar te brengen. Voor het aankopen, verkopen, huren, verhuren of taxeren van een luxe woonboerderij tot appartement bent u bij Marcel van Dam Makelaardij aan het juiste adres!

De voordelen van Marcel van Dam als taxateur of als aankoop- of verkoopmakelaar

  • 24/7 een tomeloze inzet voor het vak en dus uw belangen. Dus gaan wij voor u dóór, ook als het even tegenzit.
  • We denken mee, we denken vooruit en we passen ons flexibel aan.
  • Duidelijke taal, heldere adviezen en concrete hulp.
  • Volop vakkennis in combinatie met alle kennis van de regio, de markt én een superbreed netwerk.
  • Betrouwbaar, eerlijk en realistisch.

Uw ervaren team voor de woningmarkt in Zuid-Oost Drenthe

Het team van Marcel van Dam Makelaardij in Exloo bestaat uit:

* Register Makelaar en Taxateur, Marcel van Dam
* Assistent Makelaar, Tom Brinks
* Assistent Makelaar, Monique Steenhuis
* Assistent Makelaar, Astrid van der Tuuk
* Commercieel Medewerkster, Margriet Goeree
* Creatieve Kracht, Janine Smit

Op slagvaardige wijze borgen wij al uw belangen, van aankopen, verkopen, verhuur tot en met taxeren.

Wilt u kennismaken?
 

U bent altijd van harte welkom om kennis te maken en te ontdekken hoe wij u Persoonlijk, Professioneel en Punctueel van dienst zijn. Dus met kennis van zaken, met altijd ruim de tijd, een luisterend oor en uiteraard een goede kop koffie. Wij zijn erkend NVM makelaar, dus al ons handelen voor u is goed geborgd en gegarandeerd. Meer weten over de voordelen van ons NVM-lidmaatschap? Klik op de voordelen van uw NVM makelaar.

Neem direct contact op.