Uw ervaren team voor de woningmarkt in Zuid-Oost Drenthe

Marcel van Dam Makelaardij in Exloo bestaat uit makelaar Marcel van Dam , assistent makelaar Astrid van der Tuuk-Moorlag en financieel medewerkster Janine Smit. Op slagvaardige wijze borgen wij al uw belangen, van aankopen en verkopen verhuur tot en met taxeren. Graag stellen wij ons in vogelvlucht aan u voor.

Wilt u kennismaken?

U bent altijd van harte welkom om kennis te maken en te ontdekken hoe wij u Persoonlijk, Professioneel en Punctueel van dienst zijn. Dus met kennis van zaken, met altijd ruim de tijd, een luisterend oor en uiteraard een goede kop koffie. Wij zijn erkend NVM makelaar, dus al ons handelen voor u is goed geborgd en gegarandeerd. Meer weten over de voordelen van ons NVM-lidmaatschap? Klik op de voordelen van uw NVM makelaar.

Marcel van Dam. Geboren en getogen in de regio waarin ú wilt kopen of verkopen: Zuid-Oost Drenthe.

Mijn naam is Marcel van Dam. Ik ben woonadviseur in hart en nieren en gecertificeerd NVM registermakelaar. Mijn passie voor wonen opent deuren voor ú. Al zestien jaar ben ik actief als makelaar op de woningmarkt in Zuid-Oost Drenthe. Met veel enthousiasme steun ik mijn klanten met woonadvies, in de breedste zin van het woord.

Uiteraard advies voor het kopen of verkopen van een woning. Maar ook over alles wat er verder bij kan komen kijken en wat u gewoon goed geregeld wilt zien. Ik ben geboren en getogen Drent en ken elke straat in deze regio als mijn broekzak. Dat kijkt, kiest en koopt een stuk vertrouwder voor u. Hoe ik mijzelf zou omschrijven? Als een volhouder en zeer creatief in het vinden van oplossingen om kopers en verkopers bij elkaar te brengen. Voor het aankopen, verkopen, huren of verhuren of taxeren van een luxe woonboerderij tot appartement bent u bij Marcel van Dam Makelaardij aan het juiste adres!

Uw vele voordelen van Marcel van Dam als taxateur of als aankoop of verkoopmakelaar

  • 24/7 een tomeloze inzet voor het vak en dus uw belangen. Dus gaan wij voor u dóór, ook als het even tegenzit.
  • We denken mee, we denken vooruit en we passen ons flexibel aan.
  • Duidelijke taal, heldere adviezen en concrete hulp.
  • Volop vakkennis in combinatie met alle kennis van de regio, de markt én een superbreed netwerk.
  • Betrouwbaar, eerlijk en realistisch.

Wilt u een goed advies?

Neem direct contact op.

Astrid van der Tuuk-Moorlag. Uw steun en toeverlaat op kantoor.

Wat leuk om kennis met u te maken! Mijn naam is Astrid van der Tuuk-Moorlag. Ik ben geboren en getogen in Klazienaveen en sinds 1988 werkzaam in de makelaardij. Normaal gesproken krijgt u mij aan de lijn als u contact opneemt met ons kantoor. Ik regel uw afspraken en zorg dat al uw contacten met ons kantoor vlekkeloos verlopen. Nadat ik mijn diploma Assistent Makelaar heb behaald begin 2016, zult u mij ook af en toe tegen komen bij bezichtigingen en houdt ik mij bezig met de verkoop van woningen en de huur en verhuur van woningen. Hopelijk ontmoeten wij elkaar binnenkort persoonlijk of aan de telefoon.

Bij Marcel van Dam Makelaardij draait alles om een perfecte en persoonlijke dienstverlening. Wij komen al onze afspraken na en betrekken u bij alles wat wij voor uw aankoop, verkoop of taxatie doen.

Wilt u een goed advies?

Neem direct contact op.

Janine Smit. De creatieve en financiële kracht van ons kantoor.

U zult mij niet zo snel tegenkomen op kantoor, toch wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Janine Smit, geboren en getogen in Emmen. Ik houd mij voornamelijk bezig met de marketing, promotie en financiële administratie van het kantoor. Ook als opdrachtgevers of collega’s vragen hebben over fotografie en styling, vind ik het heerlijk om hen hierin te adviseren en te begeleiden.

Wilt u een goed advies?

Neem direct contact op.