Marcel van Dam Makelaardij

Referenties

Dit zeggen ze over ons

Ben jij ook tevreden over de werkwijze van Marcel van Dam? En mogen wij je enthousiaste reactie op onze website plaatsen? Laat dan een review achter op Funda of Google. Of stuur je mening over onze dienstverlening naar referenties@marcelvandammakelaardij.nl.

Mevrouw J.M. Boeters
Fijn en vriendelijk contact gehad en goede hulp en begeleiding. Een makelaar die voor je klaarstaat en de tijd neemt. Uiterst tevreden!

Een funda gebruiker
Snelle afhandeling, vriendelijke service, kundige medewerkers. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking.

De heer Norder
Was echt super, ook de medewerkers! Echt fantastisch! Echt alles wordt voor ons geregeld. Als je vragen hebt: Niets is voor hun teveel.

"No nonsens, zo als het hoort! Accuraat, betrouwbaar en bekwaam en prettig in omgang."

De heer Henk Goedkoop
No nonsens, zo als het hoort! Accuraat, betrouwbaar en bekwaam en prettig in omgang. Kortom een aanrader voor potentiƫle verkopers van hun object!!

Een funda gebruiker
Prima kantoor. Fijne medewerkers, prettige en snelle communicatie. Vanaf het eerste moment aan alle verwachtingen voldaan!

De heer Martijn Kaspers
Super persoonlijke benadering. Eerlijk en duidelijk in de gesprekken. Goede kennis van de huizenmarkt op het moment. Altijd bereikbaar zowel makelaar als op het kantoor. Zeker een aanrader.

De heer Frederik Brands
Super tevreden! Marcel heeft onze woning in een zeer korte tijd verkocht. De deskundigheid en professionaliteit heeft dit kantoor hoog in het vaandel staan. Het contact is erg plezierig met dit kantoor. Wij kunnen Marcel en zijn team van harte aanbevelen!

Ook een review schrijven?

Ja dat wil ik!