Marcel van Dam Makelaardij

Referenties

Dit zeggen ze over ons

Ben jij ook tevreden over de werkwijze van Marcel van Dam? En mogen wij je enthousiaste reactie op onze website plaatsen? Laat dan een review achter op Funda of Google. Of stuur je mening over onze dienstverlening naar referenties@marcelvandammakelaardij.nl.

Dhr. Camies
De contacten verlopen altijd goed. Korte lijnen en gemaakte afspraken worden nagekomen. De adviezen van de makelaar zijn goed en worden gerealiseerd. Ook de medewerkers van kantoor zijn erg behulpzaam, altijd vriendelijk en hebben een pro actieve houding.

"Van Dam Makelaar verdient een 10 van ons. Mochten we nog een keer een huis willen verkopen dan weten we zeker dat we van Dam Makelaar moeten opzoeken!"

Dhr. Hof
Het contact met Tom was heel goed. Verder verliep het contact met de medewerker(s) ook heel goed we werden continu op de hoogte gehouden. Van Dam Makelaar verdient een 10 van ons. Mochten we nog een keer een huis willen verkopen dan weten we zeker dat we van Dam Makelaar moeten opzoeken! Dit is een goede makelaar. Iedereen is aardig en vriendelijk!

Dhr. Jeroen Krops
Wij hebben de samenwerking met deze makelaar als zeer prettig ervaren. De vriendelijke makelaar (Tom Brinks) is de juiste man op de juiste plek. Hij is prettig in omgang, communiceert goed. Eerlijk verhaal en heeft verstand van zaken. Zijn collega’s van kantoor zijn net zo. Communicatie was top, vriendelijke mensen. Het voelt als thuis komen als je op kantoor binnen stapt. Kortom, we hebben totaal geen spijt van onze keus voor deze makelaardij.

"Alles is wederom van A tot Z perfect geregeld door makelaardij Marcel van Dam. Als wij 10 sterren zouden kunnen geven hadden wij dat zeker gedaan!"

Dhr. de Gruijter
Het contact was zeer goed, zowel met Marcel van Dam zelf, als met de medewerkers van het kantoor. Er wordt snel en accuraat gereageerd en zaken afgehandeld. De gehele ondersteuning bij de verkoop van de woning was zeer professioneel, in het bijzonder de kwaliteit van de foto's en de video en de originele en informatieve tekst daarbij. De bezichtigingen waren goed geregeld en ik heb vernomen dat de potentiële kopers ook tevreden waren over de manier waarop zij ontvangen en geïnformeerd zijn.

Dhr. B. Boersma
De verkoop van de woning werd enorm vakkundig en met persoonlijke aandacht van het gehele team van Marcel van Dam Makelaardij geregeld. Korte lijntjes, persoonlijke aandacht, luisterend oor en vlotte afwerking van de papierwerken. Heel fijn om met de makelaar onze woning verkocht te hebben. Grote complimenten voor de makelaar en het hele team erachter.

Dhr. Jos Schut
Door de zeer goede ervaring van de verkoop van het appartement van onze vader, hebben ook wij Marcel van Dam ingeschakeld. Alles is wederom van A tot Z perfect geregeld door makelaardij Marcel van Dam. Als wij 10 sterren zouden kunnen geven hadden wij dat zeker gedaan!

Ook een review schrijven?

Ja dat wil ik!