Marcel van Dam Makelaardij

Woonadvies

Woonadvies van mensen die het kunnen weten

Speel je met de gedachte om te verhuizen? Of is verbouwen toch een betere optie? Soms heb je vragen over wonen zonder direct een te koop bord in je tuin te willen zetten. Dan is het wel zo fijn dat er iemand luistert én antwoord geeft zonder dat er gelijk wordt verwacht dat je ‘zaken’ gaat doen. Bij ons ben je welkom voor woonadvies over bijvoorbeeld verbouwen, verhuizen, verhuren en verduurzamen.

Onze adviezen gaan verder dan koop en verkoop

Als makelaars vinden we het belangrijk dat je fijn woont. Ook als dat gewoon nog in je eigen huis zal zijn. Daarom zijn onze makelaars en binnendienstmedewerkers niet alleen gespecialiseerd in huizen verkopen en aankopen, maar hebben we ook kennis van verbouwen, vergunningen en woninginrichtingen.

Hierover geven wij woonadvies

Nieuwbouw
Van koop tot inrichting en van het contact met de aannemer tot de sleuteloverdracht. Wij helpen je bij alle zaken en regeldingen rondom nieuwbouwprojecten.

Verbouwen
Wat zijn de verbouwmogelijkheden van jouw woning? Is verbouwen een betere keuze dan verkopen? Wij geven je onafhankelijk advies, met de woningwaarde en woningmarkt in ons achterhoofd.

WOZ-waarde
Klopt de WOZ-waarde die je hebt ontvangen? Wil je dat een onafhankelijke expert met je meekijkt? Onze makelaars staat klaar om je hiermee te helpen.

Verhuur
Kan ik mijn (recreatie)woning verhuren? Wat komt er allemaal bij verhuren kijken? Hoe zit het met de leegstandswet en contracten voor bepaalde of onbepaalde tijd? Voor advies, informatie en nieuwe huurders zoeken ben je bij ons aan het juiste adres.

Vergunningen en bestemmingsplannen
Welke vergunningen zijn er mogelijk en welk bestemmingsplan geldt er? Onze makelaars zoeken het binnen no-time voor je uit.

Interieuradvies
Ben je verhuisd, en kun je maar niet dat thuisgevoel creëren? Leg de vraag bij ons neer en wij zorgen dat je passend advies over de inrichting van je woning krijgt.