Marcel van Dam Makelaardij

Huis taxeren

Toonaangevend in taxeren

Een door het NWWI Gevalideerd taxatierapport moet altijd uitgevoerd worden door een gecertificeerd taxateur, zoals onze Marcel van Dam. Hij is gecertificeerd om woningtaxaties uit te voeren binnen een straal van 20 kilometer van Exloo. Na de taxatie weet je precies waar je aan toen bent en kun je op zoek naar jouw droomwoning. Bekijk dan hieronder woningaanbod.

Jouw woning laten taxeren

De officiƫle waardebepaling van jouw woning: het taxatierapport. Vaak is het de hypotheekverstrekker die ernaar vraagt. Omdat je bijvoorbeeld een huis hebt gekocht, een overbruggingshypotheek nodig hebt of je hypotheek wilt oversluiten om te profiteren van een lagere rente. Een door het NWWI Gevalideerd taxatierapport moet altijd uitgevoerd worden door een gecertificeerd taxateur, zoals onze Marcel van Dam. Hij is gecertificeerd om woningtaxaties uit te voeren binnen een straal van 20 kilometer van Exloo.

Een uitgebreid, begrijpelijk en officieel taxatierapport

Een woningtaxatie gaat verder dan een rondje lopen door de woning, de maten opmeten en op de kozijnen tikken. Het vergt actuele kennis van de woningmarkt en ervaring om een woning op een realistische waarde te kunnen schatten. Daarom neemt Marcel de tijd om jouw woning goed te kunnen inspecteren. Hij let onder andere op de staat van het onderhoud, de constructie, het gebruik van materialen en de kwaliteit hiervan. Van isolatie en energielabel tot verplichtingen en rechten zoals overpad en bestemmingsplan. Deze informatie vult Marcel aan met gelijkwaardige referentieprojecten. Het resultaat: een uitgebreid, begrijpelijk en officieel taxatierapport.

Wil je jouw woning laten taxeren? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen met Marcel.