Marcel van Dam Makelaardij

Huis verhuren

Huis verhuren? Wij regelen het voor je!

Zit je eraan te denken om jouw (recreatie)woning of appartement te gaan verhuren? Of zoek je nieuwe huurders voor jouw beleggingspand? Wij voorzien je graag van advies en kunnen veel zaken uit handen nemen voor je. Het verhuren van een pand kan namelijk best wat tijd in beslag nemen. Van het vinden van betrouwbare huurders tot het regelen van de administratieve en juridische handelingen. Onze verhuurmakelaars helpen je hierbij. We zoeken nieuwe huurders, verzorgen de huurcontracten en zijn aanwezig bij de uitvoering van de inspecties.

Wat mag je van ons verwachten als verhuurmakelaar?

Als verhuurmakelaar zijn we jouw adviseur en bemiddelaar. Zo kom jij niet voor vervelende verrassingen te staan en kun je met een gerust hart alles aan ons overlaten.

  • Kennis van verhuur
  • Een luisterend oor
  • Strategisch plan
  • Laagdrempelig kantoor

Een verhuurmakelaar die alles uit handen neemt

Als verhuurmakelaar zijn we jouw adviseur en bemiddelaar. Door jouw woning (of pand) onder de aandacht te brengen bij de doelgroep, zorgen we ervoor dat we binnen no-time de juiste huurders weten te vinden. Tijdens bezichtigingen leiden we hen rond en zodra we een geschikte huurder hebben gevonden wordt hij of zij (financieel) nagetrokken. Hiermee voorkom je eventuele betalingsproblemen op een later moment. We maken het huurcontract op en zorgen ervoor dat deze door alle partijen getekend wordt. Bij het moment van de sleuteloverdracht inspecteren we de woning. Dit doen we ook als de verhuurperiode eindigt. Zo kom jij niet voor vervelende verrassingen te staan en kun je met een gerust hart alles aan ons overlaten.