Vorige | Volgende
Verkocht

Noorderdiep 42 VALTHERMOND

Deze woning is verkocht

Omschrijving

Je eigen huis ontwerpen en (laten) bouwen in een landelijke woonomgeving in zuidoost Drenthe? Wij bieden een royale bouwkavel te koop aan voor een aantrekkelijke prijs! Het unieke van deze ROYALE BOUWKAVEL is toch wel de ligging in een bestaande woonomgeving, met een magnifiek vrij uitzicht aan de voorzijde over de landerijen. U heeft hier de mogelijkheid om een VRIJSTAANDE WONING te bouwen op een...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Je eigen huis ontwerpen en (laten) bouwen in een landelijke woonomgeving in zuidoost Drenthe?
Wij bieden een royale bouwkavel te koop aan voor een aantrekkelijke prijs!

Het unieke van deze ROYALE BOUWKAVEL is toch wel de ligging in een bestaande woonomgeving, met een magnifiek vrij uitzicht aan de voorzijde over de landerijen. U heeft hier de mogelijkheid om een VRIJSTAANDE WONING te bouwen op een perceel van maar liefst 1.884 m². Net Noorderdiep kenmerkt zich door lintbebouwing met diversiteit van vrijstaande woonboerderijen, halfvrijstaande en vrijstaande woonhuizen met omliggende, uitgestrekte landerijen. Tussen twee percelen met bebouwing ligt deze riante kavel met de mogelijkheid om uw droomhuis te realiseren. Het perceel is ca. 88 meter diep en ca. 21,5 meter breed. De achtertuin is gesitueerd op het zonnige zuidwesten.
Ideaal is de ligging aan een verkeersarme straat en aan de voorzijde is er ruimtelijk uitzicht over de akkers, waarbij ieder jaargetij z'n charme heeft. Wanneer je in het bezit bent van een goede verrekijker hoef je het huis niet uit om van dichtbij te genieten van vliegend en ander natuurschoon. Alle dagelijkse voorzieningen bevinden zich op 3 km afstand.
Er is geen aannemersverplichting, u bent vrij om zelf te kiezen met wie u hier gaat bouwen of eventueel in eigen beheer.
Het bestemmingsplan is bij ons kantoor op te vragen, maar wij adviseren te allen tijde rechtstreeks contact op te nemen met de Gemeente Borger-Odoorn over de bebouwingsmogelijkheden en/of specifieke details omtrent bouwvoorschriften.

Bijzonderheden
• Fraaie, landelijke ligging aan de rand van het dorp.
• Rust en ruimte staan hier met hoofdletters geschreven.
• Enkele honderden meters vrij uitzicht over de landerijen.
• De kavelgrootte is 1.884 m² (betreft een uitgemeten perceel). Kadastrale aanduiding: sectie M, nummer 1211.
• Achtertuin op het zonnige zuidwesten.
• Koper dient zelf de omgevingsvergunning aan te vragen.
• Kosten bouwleges en bouwrijp maken zijn voor rekening van koper evenals de aansluitkosten voor nutsvoorzieningen (zie www.aansluitingen.nl).
• Kosten koper: 6% overdrachtsbelasting en notariskosten.

Info dorp en omgeving:
Valthermond beschikt over diverse dagelijkse voorzieningen zoals een supermarkt, basisscholen, kinderopvang, diverse sportverenigingen, sporthal, bibliotheek, huisartsenpraktijk en openlucht zwembad. Al deze voorzieningen bevinden zich op circa 2,5 – 3 km afstand. Dichtbij zijnde, grotere plaatsen met "stadse" voorzieningen zijn o.a. Stadskanaal en Emmen en zijn op ca. 24 en 12 km afstand gelegen. Het Hondsruggebied met prachtige, uitgestrekte bosgebieden en heidevelden is op ca. 6 km afstand gelegen. Als rustzoeker of natuurliefhebber kun je hier eindeloos wandelen of fietsen en optimaal genieten.

Ontdek zelf de prachtige, landelijke ligging van dit bouwperceel evenals de mogelijkheden qua bebouwing!

Vragen?
Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder!

Aanvaarding: in overleg

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1884 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Odoorn
Sectie
M
Perceel
1211
Oppervlakte
1884 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Noorderdiep 42 VALTHERMOND

naar Noorderdiep 42 VALTHERMOND
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand