Marcel van Dam Makelaardij

Tom Brinks

"Net dat stapje extra zetten, met een onafhankelijke blik meekijken en woon- en bouwkundig advies geven waar je wat aan hebt."

Tom Brinks

A-RMT NVM Makelaar

Zie je een man met een lach op zijn gezicht en met vrolijk gekleurde kleding én schoenen binnenkomen? Dan kan het bijna niet anders dan dat het onze Tom Brinks is! Sinds september 2020 versterkt hij ons team en helpt hij jou met veel plezier bij het kopen en verkopen van jouw woning. Tom: “Net dat stapje extra zetten, met een onafhankelijke blik meekijken en woon- en bouwkundig advies geven waar je wat aan hebt. Daarmee probeer ik iedereen te helpen die de spannende periode van een huis kopen of verkopen meemaakt. Ik word oprecht heel erg blij van mijn werk!”

Ieder huis en ieder mens heeft een ander verhaal
Tom: “Dat ik in de makelaardij terecht gekomen ben is niet geheel uit de lucht komen vallen. Ik ga namelijk graag met mensen om en ik houd van afwisseling in mijn werk. In de makelaardij heb je altijd te maken met verschillende soorten mensen, huizen en verhalen. De ene keer sta ik in een landelijke omgeving, de andere keer weer in een woonwijk. Doordat ieder mens én iedere woning een ander verhaal heeft, is ook de koop- of verkoopstrategie weer anders. Dat maakt mijn werk zo leuk. Ik neem mijn klanten echt mee aan de hand en geef ze inhoudelijk advies. Ik gebruik geen moeilijke, juridische taal, maar leg het begrijpelijk uit. En ik neem de tijd, zowel tijdens de bezichtigingen als tijdens het doornemen van de koopakte.”

Opgegroeid in Emmen
“Opgroeien en wonen in Drenthe is heerlijk”, aldus Tom. “Je hebt prachtige natuur om de hoek, er is rust en alle voorzieningen zijn in de buurt, zoals scholen, een zwembad midden in de bossen, winkels en sportclubs. Zelf ben ik opgegroeid en woonachtig in Emmen (Rietlanden). Ik heb jarenlang gevoetbald bij Drenthina in Emmen en ben in elke wijk van Emmen goed bekend. Voetballen is altijd mijn hobby geweest. Marcel kende ik al heel lang voordat ik hier kwam werken. We gingen regelmatig samen naar het voetbal te kijken (FC Emmen/FC Groningen). Nadat mijn vorige werkgever besloot zijn makelaarskantoor te verkopen, belde Marcel vrij snel of ik zijn team kwam versterken. De klik was er al dus daar hoefde ik niet lang over na te denken. Inmiddels werk ik hier sinds 2020 en dat bevalt uitstekend. We hebben een leuk team met ieder zijn specialiteiten. We vullen elkaar goed aan en er is ondanks de hectiek in de wereld een ontspannen sfeer.”

Check de rest van het team!