Marcel van Dam Makelaardij

Monique Steenhuis

"Ik word blij als het lekker loopt, we het druk hebben en alles goed gepland is naar behoren van de klant."

Monique Steenhuis

A-RMT NVM Makelaar en Commercieel medewerker / binnendienst

De afgelopen jaren heeft Monique het team zien groeien. Toen zij in 2018 bij Marcel van Dam Makelaardij begon was ze onderdeel van een drietal, inmiddels is het team 5 man sterk. En het is een hecht team geworden: “We hebben onderling veel contact met elkaar en hebben het echt leuk samen. Ik zit hier helemaal op mijn plek!” vertelt Monique.

 Bij het eerste telefoontje wordt er gelijk meegedacht
Monique vindt het leuk als zij aan de telefoon al een beetje kan inschatten wat voor woning bij iemand past. “Dan ga ik alvast na voor mezelf: deze persoon zou vast heel gelukkig zijn in deze omgeving. Maar je kunt iemand pas het echt goed inschatten als je diegene in de ogen kunt aankijken. Daarom nodigen we mensen graag uit bij ons op kantoor. Naar aanleiding van hun verhaal kijken we wat voor omgeving of woning het beste bij ze past. Drenthe is heel divers, wij hebben daar een goede kijk op. Zelfs als de klant het zelf nog niet weet waar hij wil wonen, weten wij het vaak goed in te schatten.” Monique haalt haar energie uit het doorvragen naar die verhalen om zo gericht mogelijk te helpen zoeken.

Een kantoor dat als thuis voelt
Volgens Monique begint de beleving van Marcel van Dam Makelaardij eigenlijk al in de reis naar het kantoor. De prachtige bosrijke omgeving en het karakteristieke Exloo maakt dat je al helemaal tot rust komt. Vervolgens kom je aan bij het kantoor, wat al gelijk voelt als thuiskomen. Monique is de eerste die je ziet zodra je het kantoor binnenloopt. Zij zorgt er gelijk voor dat je je welkom en op je gemak voelt.

Alles loopt op rolletjes
Als het aan Monique ligt loopt alles op rolletjes bij Marcel van Dam: “Ik word blij als het lekker loopt, we het druk hebben en alles goed gepland is naar behoren van de klant. Ik wil dat er een goede balans is tussen kijkers en verkopers, als zij blij zijn: ben ik het ook!”. Naast dat ze veel klantcontact heeft, vindt ze het heerlijk om structuur te brengen in de voorbereidingen voor een woningaanmelding. Heb je dus vragen over de verkoop van je woning? Monique helpt je graag!

Check de rest van het team!