Marcel van Dam Makelaardij

Margriet Goeree

"Het liefst kijk ik alle woonprogramma’s op televisie en struin ik dagelijks Funda af. Vooral de emoties die bij een woning komen kijken vind ik mooi om te zien."

Margriet Goeree

Commercieel medewerker / binnendienst

Als je helemaal gek bent van huizen, is het niet gek dat je gaat werken in de makelaardij. Margriet Goeree, commercieel medewerker bij Marcel van Dam Makelaardij: “Het liefst kijk ik alle woonprogramma’s op televisie en struin ik dagelijks Funda af. Vooral de emoties die bij een woning komen kijken vind ik mooi om te zien. De spanning tijdens een koop- of verkoopproces, mensen die verliefd worden op een huis of soms de teleurstelling als de woning net niet van jou is. Om dat van dichtbij mee te mogen maken, maakt mijn werk bij Marcel van Dam Makelaardij extra bijzonder.”

Een stapje extra zetten voor onze klanten
Voordat Margriet in 2016 de stap maakte naar de makelaardij werkte ze als hypotheekadviseur en verzekeringsmedewerker. Margriet: “Mijn werk heeft altijd te maken gehad met mijn interesse in huizen en mensen helpen.” Sinds december 2020 versterkt Margriet het team van Marcel van Dam Makelaardij als commercieel medewerker. Margriet: “Hier werken we echt als een team samen. Als binnendienst vullen wij de buitendienst perfect aan. Het mooie is dat iedereen altijd nét dat extra stapje zetten voor onze klanten. Ook als het even moeilijk wordt. Dat voelt fijn en past echt bij mij.”

De glimlach hoor je door de telefoon heen
Van telefoontjes beantwoorden tot bezichtigingen inplannen en brochures opmaken. De week van Margriet is nooit hetzelfde. Margriet: “Ik vind het heerlijk om alles klaar te leggen voor onze makelaars en te zorgen dat zij goed voorbereid op pad kunnen. Alles in goede banen leiden is echt voor mij weggelegd. Ik zorg dat de agenda’s beheerd worden, afspraken gemaakt én voorbereid zijn en dat koopaktes gemaakt worden. Daarnaast ben ik een groot gedeelte van mijn tijd aan het bellen met klanten. Dat persoonlijke contact, de vraagbaak en hulplijn zijn vind ik het allerleukste. Ik neem altijd de telefoon met een glimlach op. Aan de andere kant van de lijn zien ze hem niet, maar ze horen hem echt!”

Check de rest van het team!