Marcel van Dam Makelaardij

Astrid van der Tuuk-Moorlag

"Dat ons kantoor niet pandgericht, maar klantgericht is, past helemaal bij mij. Ik ben een echt mensenmens en houd van persoonlijk contact."

Astrid van der Tuuk-Moorlag

K-RMT NVM Makelaar en Nieuwbouw Adviseur

Sinds 2012 loopt Kandidaat NVM Makelaar Astrid dagelijks onze kantoorboerderij binnen. Ze kent ons kantoor, onze klanten en de omgeving door en door. Astrid: “De makelaardij past echt bij mij. Vooral de persoonlijke benadering die we bij Marcel van Dam Makelaardij zo belangrijk vinden. Geen poespas, maar gewoon eerlijk en oprecht advies en hulp.”

Uitgebreid takenpakket
Het takenpakket van Astrid is breed. Van gesprekken over nieuwbouwwoningen, de administratieve afhandeling van de verkoop, tot contacten met aannemers. Astrid: “Ik begon mijn carrière gelijk in de makelaardij. Eerst als secretaresse en inmiddels ben ik doorgegroeid naar de commerciële tak. Binnen Marcel van Dam Makelaardij ligt op dit moment mijn focus op nieuwbouwprojecten en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast voer ik ook organisatorische en administratieve werkzaamheden uit voor het gehele kantoor, spring ik bij in de commerciële binnendienst en doe ik bezichtigingen van bestaande woningen. Een heerlijke afwisseling!”

Een mensenmens: voor klant en collega
Astrid: “Dat ons kantoor niet pandgericht, maar klantgericht is, past helemaal bij mij. Ik ben een echt mensenmens en houd van persoonlijk contact. Ik wil weten welk verhaal bij wie hoort en hoe ik hen zo goed mogelijk kan helpen. En dan niet op een zakelijke manier, maar juist persoonlijk, open en eerlijk.” Astrid is niet alleen een vrolijk aanspreekpunt voor onze klanten, ze biedt ook eerste hulp bij collega vragen! Astrid: “Van hoe-zit-dit vragen tot ‘Astrid, mijn computer doet raar’ vragen. Ik help ze graag, ook al is het antwoord vaak reuze simpel: even de computer opnieuw opstarten. Ik vind het fijn om te helpen!”

Check de rest van het team!