Vorige | Volgende
Verkocht

Dordsestraat 12K EMMEN

Dit bedrijfsobject is verkocht

Omschrijving

Ideale loods/hal voor de ZZP-er of hobby-/opslag-/werkplaatsruimte voor particulieren, dichtbij het centrum van Emmen! De loods/hal ligt op het industrie- en bedrijventerrein Bargermeer, ten zuiden van de kern van Emmen, bekend als Emmtec ‘Industry & Businesspark’ en heeft een netto vloer-/gebruiksoppervlakte van totaal 407 m2; begane grond: 340 m2 / verdieping: 67 m2. Indeling: Begane grond:...

Kenmerken

Soort object
bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Nevenbestemming
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp bedrijfshal
407 m²

Omschrijving

Ideale loods/hal voor de ZZP-er of hobby-/opslag-/werkplaatsruimte voor particulieren, dichtbij het centrum van Emmen!

De loods/hal ligt op het industrie- en bedrijventerrein Bargermeer, ten zuiden van de kern van Emmen, bekend als Emmtec ‘Industry & Businesspark’ en heeft een netto vloer-/gebruiksoppervlakte van totaal 407 m2; begane grond: 340 m2 / verdieping: 67 m2.

Indeling:

Begane grond:
Afsluitbaar en geïsoleerd gedeelte, bereikbaar via de bedrijfsruimte; hal – meterkast – geheel betegelde toiletruimte met hangcloset en fontein – kantoor/kantine van ca. 38 m² met prettig lichtinval door aanwezigheid van 3 grote ramen, nette keukenopstelling voorzien van rvs spoelbak, warm en koud water – bedrijfsruimte van ca. 293 m2 met een vrije hoogte van ca. 6.70 m1 en in het dak een straat met lichtdoorlatende golfplaten – vorstvrije opslag-/magazijnruimte (v.v. schuifdeur) van ca. 25 m2 met een hoogte van ca. 2.75 m1 met bovenliggende zolderberging van ca. 25 m2, voorzien van balustrade en bereikbaar middels een stalen trap.

Verdieping:
Bereikbaar middels een vaste trapopgang via de hal – kantoorruimte van ca. 46 m2 met ook in deze ruimte 3 grote ramen waardoor het aangenaam licht is.

De bedrijfsruimte is toegankelijk middels een handbediende overheaddeur (4.00x3.70 cm) en loopdeur. Vloer uitgevoerd in beton (ca. 15 cm dik), gevlinderd en vuil- en vloeistofafstotend. Voorin de ruimte is de cv-ketel geplaatst, waar naast nog een gootsteen. Zelfstandige nutsvoorzieningen (gas, water, elektriciteit, groepenkast met 3x25A en internet). Verwarming (kantoor- en kantineruimte) geschiedt middels een cv-gasinstallatie met radiatoren en wordt aangestuurd via een AWB HR combiketel (bouwjaar ca. 2008) die tevens zorgt voor warm water.

Bereikbaarheid:
Ontsluiting via een openbare, verharde straat met aangrenzend de spoorlijn Emmen-Zwolle – directe verbinding met de Rondweg (N391) met aansluiting op de N34 die verbonden is met o.a. de A37.

Mogelijkheden tot gebruik:
In overleg met de gemeente Emmen.

Aanvaarding: in overleg

Interesse? Neemt u gerust contact met ons op voor informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
407 m²
Perceel
495 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Emmen
Sectie
F
Perceel
16120
Oppervlakte
495 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom

Foto's

Kaart Dordsestraat 12K EMMEN

naar Dordsestraat 12K EMMEN
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand