Marcel van Dam Makelaardij

Dit zijn wij

Welkom thuis bij Marcel van Dam Makelaardij

Je merkt het meteen als je bij ons binnenkomt: het voelt als thuis. In onze gezellig ingerichte kantoorboerderij werken Drentenaren met maar één passie: jou helpen bij de verkoop en aankoop van je woning. Dit doen we op onze eigen manier, met kennis, gedrevenheid, persoonlijke aandacht en een vleugje humor. Welkom bij Marcel van Dam!

Ons verhaal

Jongensdroom in uitvoering
Al vanaf zijn veertiende wist Marcel van Dam het zeker: hij wilde makelaar worden. Hij ging aan de slag bij verschillende makelaars in de regio en nam in 2012 de gedroomde stap: samen met zijn vrouw Janine startte hij zijn eigen makelaarskantoor. Midden in de huizencrisis. Hun doorzettingsvermogen werd op de proef gesteld, maar niet zonder resultaat… Marcel van Dam Makelaardij is het makelaarskantoor geworden waar hij als jongen van droomde. Het beste van twee werelden: een deskundig kantoor, waar je je thuis voelt!

Marcel: “Mensen helpen en begeleiden bij één van de grootste beslissingen in hun leven is het mooiste wat er is. Het is een enorme eer dat ze mij dat proces toevertrouwen. Wat ik het allerbelangrijkste vind is kwaliteit en menselijkheid. Écht contact. Geen enkele klant is bij ons een nummer. Wij willen maar één ding: jouw verwachtingen overtreffen. En daar zetten we altijd net een stapje meer voor dan een ander.”

Lekker laagdrempelig kantoor

We werken niet voor niets in een boerderij: we houden het graag laagdrempelig. Let dus even op je hoofd wanneer je over de drempel stapt. Thuiskomen, zo voelt het voor ons en dat willen we ook voor jou. Bij ons op kantoor en in jouw nieuwe huis. Bij Marcel van Dam makelaardij zijn we daarom meer dan alleen jouw makelaar. We zijn ook woonadviseur, bouwkundig specialist en klankbord. En op een goede dag geven we zelfs interieuradvies. Met meer dan 25 jaar ervaring in de makelaardij weet je in ieder geval zeker dat ons niets zal ontgaan.

De mooiste omgeving in Nederland
We ontkennen het niet, we zijn wat bevooroordeeld, maar ons werkgebied is écht de mooiste omgeving van Nederland. Doordat ons hele team hier uit de regio komt kennen we de leukste restaurants, de gezelligste winkelstraatjes, de mooiste wandelroutes en nog veel meer. Wil je dus iets weten over de omgeving? Bij ons zit je goed.

Bevlogen makelaars
Het zal je misschien al opgevallen zijn: er staat een uil op onze website. Deze uil is al een tijdje onze mascotte. Hij staat namelijk voor alles wat we belangrijk vinden. Hij is wijs, aandachtig en heeft hoog in de lucht een goed overzicht op het geheel. En zodra hij zijn doel heeft gevonden, duikt hij erop af. Zo werken wij ook. We zoomen uit, kijken naar alle details, maken een duidelijk stappenplan en gaan dan aan de slag. We laten ons niet van de wijs brengen en zorgen ervoor dat jij snel lekker op de bank (of luie stoel) zit in je gloednieuwe woning.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Je bent van harte welkom op onze kantoorboerderij in Exloo. Maar we komen natuurlijk ook graag bij jou langs. Bel of mail ons om een afspraak in te plannen. We zien je graag!

Check het team!