Valt uw oog op een mooie woning? Schakelt u ons dan in als aankoopmakelaar. De roze wolk die u ziet, kunnen wij helder en transparant voor u maken. Dit scheelt u geld, tijd en ergernis.

Onze aanpak bij aankoop? Stapsgewijs en gericht op succes

Stap 1. inventariseren van uw wensen

We praten uitgebreid langdurig met u en inventariseren al uw wensen en eisen voor een goede selectie. Waarom wilt u kopen? En waar en in welk segment? En hoe snel wilt u een woning of appartement kopen? Wilt u nieuwbouw of juist een oud pand? We willen heel goed weten wat uw dromen zijn en zorgen door die eerste gesprekken heel goed dat we precies weten wat u wel en niet wilt. Uiteraard zijn wij geen hypotheekverstrekker, maar we hebben wel uitstekende contacten met professionele en betrouwbare partijen. Wij brengen u er graag mee in contact, als u dat wilt.

Stap 2. Zoeken en selecteren van uw droomwoning

Op basis van uw wensen en eisen gaan we heel gericht op zoek naar de woning die u voor ogen heeft. We raadplegen alle bronnen en bestanden en leggen u onze selecties persoonlijk voor, of per e-mail. U geeft zelf uiteraard aan wat u prettig vindt.

Stap 3. Begeleiding bij bezichtiging

Heeft u daadwerkelijke interesse voor een woning of appartement? Dan regelen wij in overleg met u een bezichtiging. Bij die bezichtiging gaan wij mee en uiteraard wijzen wij u, met al onze technische kennis, op de plus- en minpunten. Door die begeleiding krijgt u een 100% eerlijk beeld van de woning die u op het oog heeft. Met veel bouwkundige kennis checken wij uw droomhuis van kelder tot zolder. Vervolgens controleren wij alle achterliggende documenten bij kadaster en gemeente. Maar ook kijken we professioneel naar de waardeopbouw van de woning op lange termijn en de juridische aspecten. Als makelaar staan wij hier onafhankelijk en objectief in, zonder de emoties die ú heel begrijpelijk wellicht voelt. Samen houden we zo de voetjes nuchter op de vloer en koopt u dus altijd zo gunstig mogelijk aan.

Stap 4. onderhandelingen

Wilt u een gericht bod uitbrengen? Dan overleggen wij met u wat reëel is en voeren wij namens u alle onderhandelingen. Deze prijsonderhandelingen voeren we netjes en transparant en altijd met uw belang voor ogen In die periode houden we met u intensief overleg en brengen wij u uiteraard voortdurend op de hoogte van alle stappen. We gaan net zo lang door totdat het optimale aankoopresultaat is bereikt.

Stap 5. de vlekkeloze afronding

Komt het via ons kantoor tot een aankoop? Dan blijft u aandacht ontvangen tot en met de allerlaatste fase. Dus verzorgen we een correct aankoopcontract en zien we erop toe dat de overdracht volgens afspraak verloopt. Na een geslaagde aankoop, begeleiden wij u ook bij de afronding en overdracht. Het aankoopcontract, de speciale afspraken voor de overdracht, de afspraak bij de notaris: wij regelen alles voor u tot in detail, correct en op tijd. Kortom, tot en met de overdracht bij de notaris en de feitelijke sleuteloverdracht regelen we alles persoonlijk, professioneel en punctueel. U heeft nergens omkijken naar.

Wilt u een goed advies?

Neemt u dan direct contact op.