Open Huis - 30 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende
Verkocht

Weerdingerkanaal NZ 206 Nieuw-Weerdinge

Je eigen droomhuis (laten) bouwen?, Deze woning is verkocht

Omschrijving

Je eigen droomhuis ontwerpen en (laten) bouwen in een landelijke woonomgeving in zuidoost Drenthe? Wij bieden een royale bouwkavel te koop aan voor een aantrekkelijke prijs! Het unieke van deze ROYALE BOUWKAVEL is toch wel de ligging in een bestaande woonomgeving, met aan de achterzijde een magnifiek vrij uitzicht over landerijen. U heeft hier de mogelijkheid om een VRIJSTAANDE WONING met...

Kenmerken

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Landelijk gelegen, vrij uitzicht

Omschrijving

Je eigen droomhuis ontwerpen en (laten) bouwen in een landelijke woonomgeving in zuidoost Drenthe?
Wij bieden een royale bouwkavel te koop aan voor een aantrekkelijke prijs!

Het unieke van deze ROYALE BOUWKAVEL is toch wel de ligging in een bestaande woonomgeving, met aan de achterzijde een magnifiek vrij uitzicht over landerijen. U heeft hier de mogelijkheid om een VRIJSTAANDE WONING met bijgebouw(en) te bouwen op een perceel van maar liefst 1.621 m². Het Weerdinerkanaal kenmerkt zich door lintbebouwing met diversiteit van vrijstaande- en half vrijstaande woningen en woonboerderijen, alsmede omliggende landerijen.
Deze riante kavel met de mogelijkheid om uw droomhuis te realiseren, ligt aan de doorgaande straat. Conform het bestemmingsplan mag totaal 250 m2 bebouwd worden (woning + bijbehorende bouwwerken). Het perceel is ca. 69,5 meter diep en ca. 23,30 meter breed. De achtertuin is gesitueerd op het noordwesten.

Er is geen aannemersverplichting. U bent dus vrij om zelf te kiezen met wie u hier gaat bouwen. Ook kunt u eventueel in eigen beheer beheer.
Het bestemmingsplan is bij ons kantoor op te vragen, maar wij adviseren te allen tijde rechtstreeks contact op te nemen met de gemeente Emmen over de bebouwingsmogelijkheden en/of specifieke details omtrent bouwvoorschriften.

De ligging is perfect ten opzichte van de voorzieningen die in het dorp aanwezig zijn. Nieuw-Weerdinge beschikt onder andere over een buurtsupermarkt, bakker, twee ambachtelijke slagerijen, een tweetal basisscholen (De Bentetop en 't Koppel), huisarts, tandarts, fysiotherapie, diverse sportverenigingen, sporthal, openlucht zwembad, multifunctioneel Centrum De Badde, horecagelegenheden, horecagelegenheden en meerdere detailhandel bedrijven. Alle voormelde voorzieningen bevinden zich op korte loop- en fietsafstand. Voor alle overige voorzieningen is Nieuw-Weerdinge voornamelijk georiënteerd op Ter Apel en Emmen en zijn op ca. 8 en 11 km afstand gelegen. Ook het openbaar vervoer qua busverbinding is goed geregeld in Nieuw-Weerdinge met de bushalte op korte afstand.

Bijzonderheden
• De kavelgrootte is 1.621 m²; kadastrale aanduiding: sectie AA, nummers 80, 1129, 1211.
• Goothoogte: 3.50 m1 / nokhoogte: maximaal 9.00 meter / dakhelling minimaal 35 graden / nokhoogte bijgebouw(en) 6.00 m1
• Koper dient zelf de omgevingsvergunning aan te vragen; info via de gemeente Emmen www.emmen.nl of telefonisch 14-0591
• Kosten bouwleges en bouwrijp maken zijn voor rekening van koper evenals de aansluitkosten voor nutsvoorzieningen (zie www.aansluitingen.nl)
• Kosten koper: 6% overdrachtsbelasting en notariskosten.

Vragen?
Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder!

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwkavel
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1621 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Emmen
Sectie
AA
Perceel
1129
Oppervlakte
1125 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Emmen
Sectie
AA
Perceel
80
Oppervlakte
355 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
Emmen
Sectie
AA
Perceel
AA
Oppervlakte
141 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Landelijk gelegen, vrij uitzicht

Foto's

Zie ook: Plattegronden

Plattegronden

Kaart Weerdingerkanaal NZ 206 Nieuw-Weerdinge

naar Weerdingerkanaal NZ 206 Nieuw-Weerdinge
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand